Najaarsexpositie 2021

Data en tijden

Uitnodiging

De Najaarsexpositie is op:

25 en 26 september 

en 2 en 3 oktober 2021 

In de NH Kerk van Hoogwoud,

Radboudstraat 1

Aantal exposanten: 33

Thema: geen

Openingstijden: 12.00 -17.00 uur

(klik op de uitnodiging voor een vergroting!)


Najaarstentoonstelling Expositie Kring Beeldende Kunst Opmeer

 

De kunstvereniging Expositie Kring Beeldende Kunst Opmeer kan eindelijk weer iets van zich laten horen. In maart 2020 waren de voorbereidingen van de 52e Voorjaarstentoonstelling bijna afgerond en waren de panelen voor de schilderijen al in de NH kerk van Hoogwoud neergezet toen op het laatste moment deze expositie niet door kon gaan vanwege Corona.

Een grote teleurstelling en alle exposanten konden hun kunstwerken weer ophalen.

Maart dit jaar konden we wederom nog geen tentoonstelling exposeren.  Echter voor het najaar zagen de berichten er beter uit en kon er een expositie gepland worden.

Het bestuur en alle 33 exposanten zijn dan ook super blij om in de weekenden van 25 en 26 september en 2 en 3 oktober weer een prachtige expositie te kunnen tonen. Het thema van deze tentoonstelling is vrij, zodat alle kunstenaars zelf kunnen bepalen welke werken ingeleverd gaan worden. Te zien zijn schilderijen, keramiek, brons, weefwerk, figuren van klei en fotografie.

De exposanten zijn Ria Baak, Linda Holla, Yvonne de Haan, Wim Robat, Yvonne Beentjes, Susan Groot-Dekker, Ans Koenis-Besseling, Menno Fritsma, Wilma Besamusca, Lida Karremans, Ton Karremans, Anita Hamers-Dijkstra, Siem Dam, Rina Bosman, Nel Blom, Mieke Meyjes, Karin van Balgooy, Patrick van der Linde, Erna van Hees, Sandra Rethmeier, Erna Wagemaker, Anita Remijnse, Margreet Vink, Ben Wester, Aafke Vink, Joop Kuijstermans, Lous Klomp, Emmy Schouten, Ine Kotowski, Petra Dijkstra, Agaath Keeman-Rooker, Els Schuitemaker en José Kappelhof.

De tentoonstelling is te bezichtigen op zaterdag 25, zondag 26 september, zaterdag 2 en zondag 3 oktober van 12.00 tot 17.00 uur in de NH Kerk van Hoogwoud aan de Radboudstraat, waar u van harte welkom bent.

Uiteraard voldoet de expositie aan alle normen van het RIVM die dan gelden. De tentoonstelling zal worden ingericht als een doorstroomlokatie. Er zal dus dit jaar geen opening zijn en blijft de bar gesloten.

 

 

 

Namens het bestuur,

Susan Groot-Dekker   Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Susan Groot-Dekker | Antwoord 15.03.2015 09:33

De voorjaarsexpositie is in de N.H. Kerk in de Burg.Hoogenboomlaan 20 in Hoogwoud.

Jeannet | Antwoord 15.03.2015 00:49

Hoi, waar vindt de voorjaarsexpositie plaats? Groeten van Jeannet.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

28.06 | 09:54

Kees je hebt gelijk...meteen aangepast! Bedankt!

...
27.06 | 19:09

Misschien ben ik wel kippig hoor, maar ik zie nergens tijd van aanvang en tijd van sluiting?

...
17.06 | 18:56

Hallo Regina. Oke...begrijpelijk. We zullen eens kijken wat we hier aan kunnen verbeteren. Dank je voor je berichtje.

...
17.06 | 10:38

Leuk, maar voor iemand die niet in de buurt woont, is de route volstrekt onleesbaar, ook als je hem uitvergroot en print. Best lastig dus.

...
Je vindt deze pagina leuk